Zaterdag 3 februari van 14:00 tot 15:30 informatie en rondleiding voor geïnteresseerden

De rondleiding op 3 februari is VOL. In maart plannen we weer een nieuwe info-ronde.

Inmiddels weten veel geïnteresseerden potentiele toekomstige bewoners ons per email te vinden: info@levenmethetland.nl. Dat is erg fijn, maar het vraagt tegelijkertijd ook veel van ons om individuele afspraken te maken. Daarom organiseren wij in 2024 een aantal info-rondes, om zo in groepjes mensen kennis te laten maken met de plek, onze bron en onze pijlers.

De eerst volgende is op 3 februari. Misha Wolters zal jullie dan persoonlijk rondleiden en meer vertellen over het project. 

Ook is er diezelfde zaterdag een meewerkdag hier op de Kleverbergh. Een leuke manier om op informele wijze betrokken te zijn en mee te helpen aan de fysieke ontwikkeling. We hebben veel werk aan o.a. het ontspijkeren en versjouwen van de houten balken van de oude steenfabriek. Maar ook hebben we nog een hele lading plantmateriaal dat de grond in moet en ander groenbeheer. 

Elke eerste zaterdag van de maand is er zo’n meewerkdag. We starten dan om 9:30 bij de voormalige manege (alwaar je ook je auto of fiets kan parkeren) en de dag stopt om 16:00.  Er wordt tevens een heerlijke lunch geregeld voor iedereen die meedoet. 

Voor zaterdag 3 februari, dus zeker de overweging waard om dit te combineren, ’s ochtend handen uit de mouwen, dan om 13:00 samen lunchen en daarna de rondleiding. Als je alleen voor de rondleiding komt, is dat natuurlijk ook prima! Ook dan verzamelen we om 14:00 bij de voormalige manege. (Na de Erlecomsedam 100, direct de Dijk af, op de asfalt plak, waar je de Spanten al ziet liggen)

Laat je even weten of je erbij bent?

Dat kan via: info@levenmethetland.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *